Estocolmo

20 01 2009

 

pisa1

Estimades companyes i companys. Escric aquestes paraules des del jet privat que me du de volta a Espanya des de Washington, on he representat a la nostra entitat a la cerimònia de jurament del càrrec del 44 president dels EUA.

 

Com sabeu, afront el càrrec des de novembre de l’any passat i conscient de la responsabilitat que heu dipositat quasi tots damunt les meves ombreres, he volgut encetar el meu mandat amb una mesura de gran “calado” social.

 

Convoc d’aquesta manera, després de la tradicional aprovació al llit de la primera dama, EL PRIMER VIATGE DEL CLUB SOCIAL LOS ENTRENOS. Amb una reunió informal de la primera parella amb alguns dels meus homes de confiança; na Maria, en Sevilla i Don Antoni Llabrés vàrem decidir el destí idoni: Stockholm. Les raons foren variades; la gastronomia sueca, les seves platges i que és una ciutat on han nascut homes com Ronald Reagan, Ronaldinho o Cristiano Ronaldo sense anar més enfora.

 

Sí, ja ho sé, els incrèduls i els cínics comproven ara per què serveix el Club Social i seran molts els que se pujaran ara al carro de les lloances al President. Que si mai havíem fet algo així, que vaja quina idea més bona ha tingut el President, que si el President apart de tenir un membre bastant groixut, les seves neurones van a una altra velocitat que la resta, que si el President, apart de ser un gran gestor i dinamitzador és una persona molt humil…

 

Basta de chupar-nos ses polles i es coñotes. És hora de fer feina. I quines feines senyor President, quines feines senyor President? Basta de xerrar!! Necessitem un vol barat, quasi regalat, una residència on poguem coincidir a ses dutxes amb equips de voleibol femení suecs i poca cosa més. Ses dates proposades foren el pont de l’u de maig o fins i tot Sant Joan. No mos posarem d’acord, però cal triar, sempre hi haurà gent que no podrà. Cal, però prestar atenció a la família Sevilla-Fortuny, perquè el seu cap, na Masefa té els exàmens decisius a prop d’aquestes dates i en Xisco mos fa falta com a cicerone ja que hi va estar allà despistat durant uns mesos. Jo, i ara t’estic xerrant com a President, no com amic, Masefa, te deman que aquests dies te’ls prenguis d’esbarjo abans de l’examen.

 

Abans d’acomiadar-me cibernèticament volia avisar-vos que si ningú s’encarrega de donar d’alta formalment l’associació en els propers dies trauré sa crossa a passejar i vos fotré a n’es cap. També adelant que estic estudiant amb uns enginyers genètics una segona i més revolucionaria mesura; crear un receptacle de vidre permanentment a tres graus celsius on els socis homes puguin dipositar el seu esperma conjuntament per mesclar-lo, perquè després les sòcies agafin (només el necessari) per quedar-se prenyades. Sé que pot ser dur, però és la única manera de convertir-nos en una vertadera família.

 

Estic a sa vostra disposició en els canals habituals.

 

Anuncios

Acciones

Información

18 responses

20 01 2009
santiago

aquest homo encara va piripi…

21 01 2009
primera dama

confirm sa meva assistència, encara que només si és al pont de maig… i si no per juliol, agost… Però per sant joan ciutadella!! (no fotem)

21 01 2009
hottie

Dios! el detector de moyanadas que compré en 7º de EGB ha explotado…
Hace dos dias viene y dice que tiene los billetes mirados por 70 euros y un albergue por 20 euros… y ahora resulta que no se saben las fechas , ni los asistentes, ni nada.
En la web de AirBelin no hay vuelos para el 1 de MAyo, u las opciones con otros dias salen a 300 euros (solo vuelo)
Para eso, resucito la idea del Crucero de Thomson (Dan) una semanita en MAyo en pension completa por 400 euros: Sicilia, MAlta, Cerdeña y vuelta…
Ahorraros el royo “no soy de cruceros”. Yo tampoco era de “casarme y tener hijos”.

21 01 2009
Maria José

No a Junio!!! porfa

21 01 2009
Cris

Me resulta un pelín complicado confirmar mi asistencia sin saber precios ni fechas (como podréis comprobar, el destino ni me importa). La razón, básicamente, es que según lo que nos cueste no puedo ir (el euríbor me está j… hasta la próxima revisión) y según en qué fechas, tampoco, no tengo derecho a días libres (y ahorraros el comentario de: ¡Hombre, con tres meses al año, faltaría más!). Pues eso, que cuando concretemos un poquito, ya os digo…

21 01 2009
Laia

Ai Moyà, sa que acabes de liar! S’experiència me diu que si no es diu data i el plan mig tancat…això serà un descontrol…que som 50 i la mare!
A tu te toca tal responsabilitat.
Ets un gran liant, però m’agrades.
Laia, una altre putejada pel calenari escolar, com na Perea (jejeje).

22 01 2009
Dan

sugerencia….. Irlanda

MIERCOLES 29 de abril
Depart: Palma Mallorca 17:50
Arrive:Dublin 19:35
1 x Adult 0.00 EUR
Fare: 0.00 EUR
Taxes / Fees: 24.04 EUR
Total Price: 24.04 EUR

Vuelta 4 de mayo
Depart:Dublin 13:20
Arrive:Palma Mallorca 17:15
1 x Adult 14.99 EUR
Fare: 14.99 EUR
Taxes / Fees: 33.27 EUR
Total Price: 48.26 EUR

Cheap as chips…..

22 01 2009
Dan

Going Out From Palma Mallorca – London Stansted
Thu, 30 Apr 09
Depart:Palma Mallorca 15:50
Arrive: London Stansted 17:25
1 x Adult 5.99 EUR
Fare: 5.99 EUR
Taxes / Fees: 24.04 EUR
Total Price: 30.03 EUR

Coming Back From London Stansted – Palma Mallorca
Depart:London Stansted 11:50
Arrive:Palma Mallorca 15:15
1 x Adult 5.99 EUR
Fare: 5.99 EUR
Taxes / Fees: 31.25 EUR
Total Price: 37.24 EUR

solo ideas pero por estos precios, hay que aprovechar!

22 01 2009
Dan

faltaba fecha de vuelta
Sun, 3 May 09
18:15 Depart
21:40 Arrive

23 01 2009
El Sevilla

Gràcies Moyà per recolzar na Masefa, però per ses dates del pont de maig, inpossible, na Mase se’n va a Londres el 8 de maig, tenim una boda el 4 d’abril a Barcelona, i te els exàmens a finals de maig. Com pots veure, seria massa pel seu body.
Jo propós finals de Juny principis de Juliol, encara que no se sap si els darrers dos mesos d’embaraç Na Mase podrà viatjar, o sigui, que decidiu el que volgueu, i si podem, anam, i si no, “dos piedras”
Per cert, els vols a Estocolm, ronden els 230 Euros vol directe (un poc més que les propostes d’en Dan).
President, mou-te, posa una data límit per proposar destins, dates i preus. Es fa votació popular i endavant.

23 01 2009
natalia

Como mola no???
Yo quiero!!! me apunto a colaborar a organizarlo.
muaks

23 01 2009
Carol

Hola a tots i avans de res sí a tot. M’es igual el destí i les dates tot i que: és millor un destí fàcil (casa rural compartida, furgos) per lo del nombre de gent i que ja ens coneixem… i dos, amb el puta fret que ha fet aquest hivern crec que els mesos d’estiu han d’esser per destins amb platja o riu, ja siguin per pegar un capfico casual o per tirara-mos el dia en remull. Però per favor, a veure si ens podem posar d’acort que me fa molta il·lusió un viatget tots.

23 01 2009
Carol

Por cierto Dan, que ofertones no?? Es para pensárselo.

23 01 2009
santiago

¿se aceptan niños para este viaje? y si se aceptan,¿los vais a llevar?
los pelillos a la mar tocan en manchester del 1 al 4 de abril
YO VOTO DUBLIN aunque la idea de playa me tira bastante(canarias,dubrovnik,islas griegas,cerdeña)

23 01 2009
JODER

En Pérez tenia raó, el detector de moyanadas ja hauria explotat dues vegades. Resulta que el Govern Progressista de la CAIB fa un exercici de responsabilitat aportant una important quantitat de pasta pública perquè Pelillos a la Mar sigui la imatge promocional de les illes durant quatre dies a la Fira de Balears de Turisme de Manchester. A principis d’abril. Apart de les despeses mos donen molta pasta. Alegria i champagne rulando por las tetas de las nenas hasta que el tio cabrón mos diu que s’ha equivocat. Ses dates son del 1 al 4 de maig.

MECAGOENMIVIDA

No puc aquest finde. Mi voto es para otro

23 01 2009
joanfj

Jo puc ofereir la humilda morada que els meus pares tenen a Montemayor del Rio.
A l’estiu la penya se banya en el Riu “Cuerpo de Hombre”, ahí es nada.

25 01 2009
Cris

Si hay que votar algo, me decanto por el ofertón a London de Dan, fechas ideales, buen precio, ciudad magnífica y grandes mercadillos yeyés. Dicho está.

25 01 2009
petra

Jo tambe trob que el oferton de London està molt be,però clar si el presidente no pot ,es una putada.O no?
Moyá si has de representar Balears esper que no robis botelles de wisky a Manchester
Un beso a tots, i a veure si ho aconseguim

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: