Sant Sebastiá

13 01 2009

Han quitado a Nawja Jean  y a sus pantaloncitos vaqueros recortados por encima de la rodilla y a cambio le dedican a Bolivia sa Revetla… Que bueno es Dios!

 

1229079703_extras_albumes_1

 

 

Programa:   http://www.palmademallorca.es/portalPalma2/RecursosWeb/DOCUMENTOS/1/0_15243_1.pdf

Los que quieran salir de marcha ese día que vayan escribiendo sus aviesas intenciones aquí. Yo pienso empezar pronto, paso de torrar y me apunto a  un bocata de los argentinos. Si hay Revetla callejera en casa de Moyá iré y luego tengo intención de pasarme por el Fleixes. No creo que vaya a ninguna plaza , ni a ningún concierto.Tampoco que me pegue codazos con desconocidos para incinerar un trozo de longaniza del SYP…La frase prohibida de la noche es ” me ha llamado X, están en las Tortugas, podríamos ir un rato…”. El que caminando por ahí se encuentre a un conocido será esperado 4 segundos ( y son 2 más de los que querría)

Será duro, pero valdrá la pena…

Si alguién quiere ciscarse en las muelas de Groske, este es el sitio….

Anuncios

Acciones

Información

28 responses

13 01 2009
J Moyà

Este hombre está un poco tenso, veis lo que tengo que aguantar…
Me apunto. Con la salvedad de Tequila apoyo el prollecto.

13 01 2009
Cris

Madre mía, qué negatividad…por el contrario, el positivismo que me caracteriza me anima a apuntarme “aloquesea”. Me da igual homenajear a Bolivia o que mis amigos torren animales muertos a mi costa o perderme entre la multitud porque nadie fue capaz de esperar 6 segundos…lo importante es la fiesta y por una que tenemos…iré, con mi bocata de zanahorias, of course.

13 01 2009
SANTIAGO

yo prefiero sant antoni a Sa Pobla,alguien se apunta?
por san sebastian propongo que torremos a joti…

13 01 2009
Carol

Vaya, vaya con papuchi… Joti vente a ver a “La toba Kung Fu”, que te lo pasarás bomba!!
Yo me apunto a la torrada popular, a los Tequilasss y a lo que venga…todo esto sin romperme los piños, espero.

13 01 2009
Hottie

¿Toba kung fu? no se que es, pero suena bien…
Santi, te veo solo en Sa Pobla el viernes.. por cierto, se ve que este viernes hay una revetla revival rollo Juan Campos en la plaza de Cort, Moya tiene la información, puede estar bién…

13 01 2009
joanfj

Jo m’apunto a tot i a res a la vegada.
Em sembla una gran idea començar la revetlla prest, quedar sobre les set i fer un vermouth o un xocolate calent (amb baileys) i després a barallarnos per torrar o comprar bocadillos argentins @#$%&@# !!!

13 01 2009
Toni

Davall ca meva cada any la penya Arrabal de Santa Catalina el dia 19 fa un fogueró mooolt gran i nomes hi ha quatre predines torrant . Tot i així pasem de llarg i marxem a Mordor, on per cremar un tros de llangonisa te jugues es tipo i es tros de carn en questió,…. però be si així i tot vos agrada es risc…avanti…jo tbé vot per bocata argentino??¿¿

Sobre el tema Groke…desprès de lo de l’intent de boicot als Reis d’Orient a Cort…aquest tipo es capaç de qualsevol cosa….

13 01 2009
joanfj

Toni tenc una consulta sobre el tipo de canvi Yen/euro al mes de setembre de 2009, et prometo botifarrons casolans a canvi.

14 01 2009
J Moyà

EN TONI HA ESCRIT AL BLOG DOS ANYS DESPRÉS.

Avui a les 22 h, Barça-Atlético. Qui pensi que serà un partit de rutina és que no ha entés res després de veure 30 anys futbol. Ho podem veure a ca meva en cas de que sigui pay per view.

Divendres movida palmesana a la Plaça de Cort a partir de prest. Si feim bé ses coses podem anar gats abans de mitja nit pel carrer.

Dilluns HO TINDREU TOT

Visca Sant Antoni Llabrés, martir.

14 01 2009
J Moyà

Aaaarghhh! La fiestuki a Cort no és divendres, sino dissabte.
Si coneixeu algun lloc el divendres per revetlar St Antoni pronunciau-vos.

Ah, i el FCB-ATM el donen per Tele 5, si voleu quedar de totes formes utiltzau els canals ordinaris de comunicació.

Pregunta del mes: On és en Carles Mandilego?

14 01 2009
joanfj

Ara venc de fer un café a Can Vinagre (com sabeu l’epicentre de la creació del Club Social Los Entrenos). En Mateu m’ha dit que per San Sebastia té 4 foguerons que progresivament va encenguent (el primer a les 19.00h.), pot ser una altre ocpció per torrar i a més el bar estarà obert (copes a 4 euros.)

14 01 2009
hottie

esto ya me gusta más…

14 01 2009
Cris

Bueno, cuando os pongáis de acuerdo en algo, hacédnoslo saber…

14 01 2009
merylux

m’han dit que l’any passat sa de darrera del fletxas estava buida, algú sab res?

15 01 2009
J Moyà

Comunicat del Molt Honorable President del Club Social Los Entrenos fundat a l’any del Senyor 2008:

Estimats companys, aprofit l’avinentesa per desitjar-vos un venturós 2009 i citar-vos dia 19, dilluns, a la seu de Ca’n Vinagre dels Oms a les 18.30, per començar a celebrar la festivitat del nostre patró, onomàstica també del soci número 6, l’aranya negra de Banyalbufar i l’aniversari de la seva bella muller.

Vull acabar dient-vos que esper que els infundis que han sigut publicats al diari Marca segons els quals vaig colar a set falsos compromisaris de l’equip de Los Enfermeros a la votació que em va nomenar President vitalici acabin i se reinstauri la pau al nostre estimat club.

Bon Sant Antoni i millor Sant Sebastià

15 01 2009
Carol

I al final per Sant Antoni hi ha algo???

15 01 2009
hottie

El Youthing dice que el viernes a las 19030 hay verbenilla en Bastió den Berard ( donde la paella ilegal), organizado por la Asociación de vecinos de la Caltrava ( la misma que echó a Moya de su casa tras aquella fiesta). Hi haurà per torrar i bon vi. Actuan Sitdownpussy ( grupo de Toni Noguera de versiones Indys) y Tal Ivanes

15 01 2009
María José

Bueno

La aranya negra y su bella mujer aceptan la invitación del honorable presidente, y acudirán al evento (a las 18:30 no irá ni Dios, si me equivoco hacérmelo saber).
Prometo no traer tarta reina, pero si velitas.

15 01 2009
Cris

Bella mujer, estírate un poco y trae una tarta, que aunque no sea reina nos la comeremos con gusto. A las seis y media no tengo intención de ir, tengo el Sant Antoni del colegio por la tarde (con ilusión grado 0, por todas-os es conocida mi afición a las fistas populares-tradicionales) así que agradecería una segunda convocatoria a partir de las veinte horas, aproximadamente. Traeré vino y lechuga ¡Yiha! Y si me encuentro a Groske pienso ser tajante y gritarle: ¡Viva Sant Sebastià! Como en su día al honorable Matas…

16 01 2009
J Moyà

FEIM ALGO AVUI VESPRE ?

SABEU D’ALGUNA BANDA SANTANTONIERA PER PALMA ?

16 01 2009
pirata

confirm sa meva assistència dilluns a les 18.30 a ca’n vinagre. l’endemà faig feina així que me pareix fantàstic començar de prest. ara sí, no duré res per torrar, sí als bocatas!

avui… confiava en la festa a cort. pot estar bé allò de sa calatrava però no se res més. crec que faré com que no és sant antoni i acabaré als bars de sempre.

besos!

18 01 2009
Dan, Laia i Nicholas

noltros també vendrem prestet amb es peque, perque com tot sabeu, st.Sebastià és l’unic dia de l’any que els meus pares surten, es desfasen i acaben la nit damunt sa barra de sa bodegueta…per tant no tenim canguro.
tot i així, ens veim al vinagre aquest.
bs!
laia

19 01 2009
joanfj

Nosaltres pensam torrar (Cris ja seremos tres, durem butifarrons de verdures per tú). Per qui no sàpiga on està Can Vinagre es al carrer dels Oms (a mitj carrer més o menys) devora Foto Ruano.
Un contacte amb les altes esferes que organitza les verbenes m’ha informat que Tequila tocaran els primers, o sigui que els qui els vulgui veure a les deu a Ses Tortugues.

19 01 2009
XF

Tequila………..fet!! On torram al final? He sentit que el Presidente de la fundació de Los Entrenos vol anra on sempre anam! que hi ha d´aixó?

19 01 2009
joanfj

Confirmat, seguint l’estela del seu venerat Fidel Immortal Castro el President ens ha citat a partir de les 18.30h. a Can Vinagre

19 01 2009
J Moyà

Germans en la pau de Crist.
Sis i mitja ca’n Vinagre, vuit i mitja ca sa meva cosina

19 01 2009
XF

Tequila a les 22hs i La troba Kung Fu a Sant Francesc a les 1hs aprox. La Troba kung Fu són els ex-Dusminguet i més o menys van del mateix estil:
http://es.youtube.com/watch?v=PEBtFEkoqBo

19 01 2009
Noemí

Yo también vendré a torrar al vinagre, pero a las seis no…¿a qué hora iresis?
Y a las diez a Tequila!!
Besicos.
N

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s




A %d blogueros les gusta esto: